Dit udtryk er andres indtryk

Det vigtigeste i et portrætbillede, at vise hvem du er. Portrætbilleder bruges til mange forskellige formål, nogle til Facebook, nogle til LinkedIn og andre til måske dating. I alle tilfælde, fordi vi vurderer mennesker på et øjeblik, er det vigtigst at vise din smigrende personlighed og charmende udseende.

Det er dette billede der skaber førstehåndsindtrykket af dig. Det er ikke så forskelligt fra dagligdagens møder med andre, bortset fra, at du ikke når at åbne, eller vise dine kropsudtryk.

Portræt- og profilbilleder udstiller dig, på den mest utaknemmelige facon man kan forstille sig. Hvor vi som menneske kan fornemme 3D og rummelig er billeder i 2D. Derved mister vi den rummelige fornemmelse. Den profil og posering der normalt klæder dig, er ikke altid attraktiv på billeder. Simpelthen fordi den rummelige fornemmelse forsvinder.

Portrætbilledet skal, for den person der ser det, skabe en forståelse for hvem du er.

Det skal give samme, eller bedre indtryk i forhold til hvordan indtrykket vil være når man møder dig ansigt til ansigt. Har du brug for nye portrætbilleder, kontakt mig her. Når du skal have taget portrætfoto eller profilportrætter er det vigtigt at du har et klart billede af hvad og hvor billederne skal bruges. Er det til en jobansøgning, skal du have noget tøj på der viser hvad du beskæftiger dig med. Hvis dine billeder skal bruges til en datingprofil, er det vigtigt at vi viser dig fra din i et afslappet look. Uanset hvordan, sørger jeg får at, billederne viser dig fra den bedste side.