Noget meget anderledes, og ikke for sarte sjæle. ;)

I rigtig lang tid har jeg gået med denne her idé om at lave en meget unik type billede. Det er en type af billede med et undertone der viser attitude og elegance i et og samme billede. Det er en smule vulgært uden egentlig at være det. Og så er det bare fandens fedt!

Denne stil er mørk og dyster, samtidig med den stadig er elegant. Den er spændende og dragende, man bliver trukket ind billedet. Får man den rigtige attitude med fra modellen, ja, så har du faktisk et fantastisk billede. Dette vil ikke være noget alle vil have og samtidig vil det være kunst på væggen for en særlig gruppe mennesker. Det vil være godt egnet til at hænge på væggen i soveværelset. Man kan sige det er en moderne udgave af de gamle mallerier.

Der er dog stadig lang vej og jeg har meget at lære før jeg mestrer denne stil og teknik. Men jeg lover dig allerede nu, at den dag jeg gør det, bliver det fantastisk.