5-årig Spiderman-fan får en KÆMPE overraskelse

Denne lille dreng er, uden tvivl, KÆMPE fan af Spiderman. Hans værelse er fyldt med Spiderman. Ofte når vi snakker om Spiderman, viser han mig hvordan det nu lige er, at Spiderman skyder sit spind. Og jeg elsker at kunne gøre hans drøm – at være sin yndlings superhelt – til virkelighed.

Men en dag var han lidt i kulkælderen og det hele så lidt sort ud. Som man nu gør, forsøger man jo at finde ud af hvad der er i vejen. Han ville bare ikke fortælle noget.

Så fandt jeg på den bedste idé af dem alle.

Få ham til fortælle sin yndlings superhelt. Måske superhelten havde oplevet noget nyt, kæmpet mod nogle nye superskurke eller hvad en 5-årig nu kan finde på af historier. Og med ét skete der noget … når snakken falder på Spiderman så lyser han op over hele ansigtet. Vi får snakket en masse om Spiderman og skurken Fisk. Igen, er der liv og glæde i den lille dreng.

Så med andre ord … med den glæde for Spiderman min nevø har, skal han have en overraskelse. Det her er hvad jeg overraskede ham med …


Arbejdet i Photoshop tog omkring en dag og er meget normalt for disse relativt enkle billeder. Processen forløber nogenlunde sådan her…

  1. Find inspiration til billedet.
  2. Skyd de nødvendige billeder og så fritlægge hvad der er nødvendigt.
  3. Lav en grov sammensætning til det færdige billede.
  4. Redigere billedet og efterfølgende holde en halv times pause.
  5. Færdiggøre billedet.

Fordi børns proportioner er meget ulig voksnes, var det et af de lidt mere svære opgaver jeg har påtaget mig.