Resultater fra et on-going eksperiment med Oil Paint filter

Noget af det jeg holder af, når der er tid er at eksperimentere og udvikle mine kompetencer og min stilart i forskellige retninger. Gennem min tid med grafisk arbejde, har der været afprøvet mange forskellige looks – nogle heldige – og nogle mindre heldige.

Det senest er en idé om at kunne bruge Photoshops Oil Paint filter, til at “fremelske” en anden form for malet billedet. Der kan dette filter klare de grundlæggende træk til opnå den ønskede effekt. Resultaterne fra disse billeder er for det første meget unikke, og for det andet har denne type billeder en provokerende kant.

Resultater

Nedenfor finder du billeder som i teorien er produceret efter de samme grundlæggende tanker, men er endt ud – meget – vidt forskellige. Billeder er sat op i kronologisk rækkefølgende, fra første forsøg til seneste.

Følgende billede er et sent-aften-eksperiment.
Der er meget som endnu kan gøres for at opnå det perfekte resultat. Som alt der skal læres, så skal man prøve sig frem og analysere hvor det gik galt. Her er der f.eks. ikke retoucheret nok i huden.

Til dette billede er der brugt et minimalt brug af Oil Paint filter. Faktisk er der kun brugt til at gøre pelsen i kraven mere enkel. Billedet er fra pxhere.com.

Processen gennem et lille års tid

Her ser du – på nær et billede – processen gennem 11 måneder, fra hvor det begyndte til resultaterne og hvor konceptet er lige nu. Du kan også finde det på Facebook. Giv et et like og/eller en kommentar.