Hvordan er et fotoshoot? Vi starter med en kop kaffe

Så hvordan er det at blive fotograferet? For dig skal det være en hyggelig og sjov dag, fra start til slut. For nogle er det bare om at blive fotograferet i en rasende fart og for andre skal der en introduktion til. Det finder vi ud af over en kop kaffe. :o)

Dit næste portrætbillede

Når du skal have taget dit næste portrætbillede kan der være mange spørgsmål der skal besvares inden. Derfor, hvis vi ikke arbejdet sammen før, så starter vi med en kop kaffe et aftalt sted. Her siger vi goddag til hinanden og bruger et par minutter på snakke igennem og afstemme forventninger.

På dagen møder du op det aftalte sted og så gør alle sig klar. Afhængig af ønsker kan der være en Makeup Artist indblandet og så vil i forbederede sammen. I mens bliver udstyr sat op og gjort klar. Selve fotograferingen vil kunne overstås på alt fra 10 min. til en time. Derefter er dagen overstået.

Billeder bliver så udvalgt og efterbehandlet. Senere vil du så blive inviteret til kop kaffe, hvor jeg vil vise dig resultaterne. Blandt de viste billeder vil du så kunne vælge de favoritter du ønsker at købe.