At elske fotografering

For mig er fotografering en metode til at lave billeder. Fotografering i sig selv, det at afbillede et øjeblik i virkelighed, er sjældent interessant nok. Det at fastfryse et øjeblik i tid og sted er spændende og sjovt, men det har sine begrænsninger. Og det er dem jeg elsker at overvinde…

Fotografering – helt enkelt, lidt trivielt

Fotografering i sin rå form er at fange et øjeblik – at fastfryse og afbillede noget i tid og sted. Portrætfotografering, at skyde portrætbilleder – hvor du er den bedste version af dig selv – er sjovt og udfordrende. Det at være særligt mindet på at du har det så komfortabelt og sjovt, at jeg kan fange det øjeblik hvor du smiler og udstråler det helt rigtige. Det gør portrætfotografering spændende.

Min passion

Min store passion er ved fotografering, er særligt det at skyde billeder, der kan bruges til at lave nye billeder, der rykker ved virkelighedsopfattelsen.
At lave et billede der fortæller en unik historie er noget særligt for mig. Det er først når alle elementer sammensat i den rette harmoni, at historien vækkes i billedet. Det er først der, med den rette stemning, at du vil opleve og forstå historien uden ord.

Det at kunne bruge billeder til at fortælle en historie uden ord, er vigtigt for mig. Det er min udtryksform, uanset budskab.