Den eneste metode du behøver for at beskytte dit kamera i regnvejr

Arh, nu regner det igen… Der er ingen grund til nogensinde efterlade dit kamera udsat for elementerne. Der er masser af beskyttende belægninger til rådighed, og de er overraskende overkommelig.

Den eneste løsning, du for det meste har behov i en hurtig vending uden, at det skal ødelægge humøret er ultra simpel.

Du har investeret tusindvis af kroner på et DSLR kamera eller mirrorless kamera, og lidt vand kan, som med alt andet elektronik, forårsage skade der potentielt smadrer dit kamera!

En regnslag er en lille pris at betale for at beskytte dit kamera og giver dig mulighed for at gå ud og skyde i regnvejr og snevejr uden at bekymre dig.

Her er nok den mest enkle løsning du kan finde. Alt du skal bruge er en plastikpose og en elastik.

Sådan holder du dit kamera tørt

I plastikposen klipper du et ekstra hul, som nogenlunde passer med størrelsen af dit objektiv. Skulle hullet ske at blive for stort, så gør det ikke så meget.

Træk posen hen over kameraet, så det dækker hele kameraet, gerne med masser af plastikpose til at dække for hænder og arme.

Sæt elastikken fast om pose og objektiv, gerne tæt på kanten eller modlysblænden. Jo tættere du kan komme, jo mere er det naturligvis beskyttet mod vejret.

En mere tør udgave af regnvejr

Skulle det nu være sådan, at du overhovedet ikke tør at have dit kamera ude når det regner. Så er der selvfølgelig også Photoshop metode. Sådan her kan det se ud når regnvejr tilføjes i efterbehandlingen.