Foto møder 3D – mulighedernes land

Flyvende biler, teleportering og rumskibe. Men robotterne har åbenbart ikke overtaget.

Det er noget vi alle drømmer om, på et eller andet tidspunkt i vores liv. Vi forestiller os, hvordan det ville være at leve i fremtiden. Med flyvende biler, teleportering og rumskibe. Vi behøver ikke bare at forestille os det, nu kan vi se det – se hvordan i denne korte artikel.

Med tiden, jo ældre vi bliver, holder vi stille og roligt op med at drømme om fremtiden og erkender så småt realiteterne og den virkelighed vi er født ind i. Vi holder op med at tro på alt er muligt, fordi vi ser hvor meget egentligt ikke er muligt alligevel.

Men med verdenen i dag er det stadig muligt at forestille sig at leve i fremtiden. Vi kan skabe en helt ny verden og inddrage os selv i den.

Baggrunden i dette billede er inspireret af fanart til filmen Hunger Games. Hunger Games, en anden fremtids verden, hvor mennesker tvunget ind en tv-udsendt ekstremsport kæmper for overlevelse. Om scenen rent faktisk eksisterer i bog eller film, skal jeg lade være usagt. 🙂

Med dette billede ville jeg dog skabe et forestilling om hvordan det ville være at leve i fremtiden. Stadig fri, men stadig bundet af en hverdag, hvor chefen holder øje med dig og du nødt til at tjene til føden – præcis som i dag. Det er tidspunktet om morgenen, hvor vi kickstarter dagen og nyder vores morgenkaffe. Det hele går op i en højere enhed, livet synes perfekt og vi er frie.

Foto møder 3D

I vor tid, sker det allerede i dag, at film primært er 3D og en lille smule virkelighed. Det er faktisk uhyggeligt så meget 3D der anvendes i dag. For at du selv får en idé om hvor meget 3D der er anvendt til dette projekt, skal du blot følge linket herunder.

Du kan se hele projektet her.