Hvem er billederne til?

Billeder bliver til af mange forskellige årsager. Nogle billeder har et bestemt formål og andre er bare kommet til for hyggens skyld. I dag fik jeg så et spørgsmål til mit seneste billede ( se billedet i bunden af indlægget ), hvem er målgruppen?

Dette spørgsmål var egentlig ret så banalt, men det fik mig alligevel til at tænke. Det lige så banale svar ville jo være, at billedet er til dem der kan lide det. Givetvis ville det også være nok, men jeg har sat mig lidt mere i sinde omkring mine billeder:

Jeg vil skabe billeder, der med sine historier når ind til mennesket, der ser.

Så i sin enkelthed er billederne er for netop dig der læser denne artikel. Mine billeder skal være i en stilart der skaber interesse og spænding, hvor historie og budskab når indtil dig der ser og vækker en følelse.

Billedet det hele drejer sig om

Spøgelseshistorier