Rayless – Et oliemaleri/ Photoshop projekt

Rayless er et projekt i en ny stilart fra min hånd. Den er rå, kontrastfyldt med mørke og dunkle toner samt oil paint filter i Adobe Photoshop. Oil paint filter giver billeder en form for – ja, nemlig – effekt af oliemaleri.

Rayless er et lille opgave til mig selv, jeg har haft i tankerne i noget tid. Man skal jo eksperimentere og udvide sit repetoire af muligheder, så man kan skabe præcis det man gerne vil. Dette er et godt skridt på vejen.

Denne stilart er endnu en af dem som jeg ikke har set i Danmark endnu. Givet sin meget rå form vil den nok heller ikke passe til mange.

Disse billeder er jeg blevet rigtig godt tilfreds med. Der er lavet projekter tidligere i en lignende stil – dog knapt så stilistisk og gode som disse.
– Dette er kun Photoshop og intet andet.

Billederne

Billederne har jeg desværre ikke skudt. 🙂 Begge billeder er fundet på Pexels.com. Du kan se dem og downloade her:
– https://www.pexels.com/photo/portrait-of-woman-247200/
– https://www.pexels.com/photo/abs-adult-advertising-athletic-girl-209895/